Sunday, April 4, 2010

::Pemenang Cabutan Bertuah Malia & Hubby Mac 2010::

Salam olls......mintak maaf banyak2 kat sume kawan2 sbb saya lambat update utk Lucky Draw ni...
Mesti tengah tertunggu siapakah dikalangan rakan sume yang bertuah tu kan????Alhamdulillah anda sume adalah pemenangnye....TETAPI siapakah yg BERTUAH tu???? hehehehehe....Jeng..Jeng...Jeng.....Mari kite scroll down..Mari kita lihat sapa yg kena!!!!!

||





||





||






||






||





||





||


Oya aka MamaHamzah


tahniah oya....

Malia & hubby bermurah hati ingin memberi hadiah kepada Puan Jasfyra kerana orang pertama yang menyertai Lucky Draw ini..Tahniah!!!!!

** Sila tinggalkan maklumat anda kepada saya ASAP...Boleh la saya POS kan hadiahnye.....

TAHNIAH KEPADA ANDA SEMUA!!!!!

6 comments:

S.C.H.A said...

wahhh .. dah ada pemenang ...
TahNiah!!

cuba lagi untuk diri scha ...hehehe
(nak sedap kan ati je ni ..huhuhuh)

oYa said...

adoi ingatkan den yg menang rupanya malia silap taip nama..bukan oya lah..tp yg menang tu aya...tp kalau nak bg oya pun takpe kwang4x...heheeee

oya@mamahamzah said...

yey syukur alhamdulillah... tak sangka boleh menang... terima kasih yang tak terhingga pada malia n famili... muah love u... sebenarnyer ada gak gi tengok sape menang 2 tiga ari lepas... tapi lum ada lagi.. tu yg buat2 tak tau tu... nanti saya bagi my information using emel ok... tq... suka sangat... nanti sy buat entry pasal ni dan hadiah.. huhu

oya@mamahamzah said...
This comment has been removed by the author.
.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

la satu je ke pemenangnye. hehe

- Malia - said...

SALAM..

tahniah kpd anda semua...pjg umo sya buat contest lg..insya allah...

:: AMWAY ::

- TENTANG AMWAY -   AMWAY adalah syarikat jualan langsung No. 1 di dunia, menurut Direct Selling News Global 100*. Beroperasi di l...