Monday, January 10, 2011

:: Tembok yg menyakitkan mata ::

Berangin je satu badan bile balik tgk tembok umah yg sedang dibina.....peeerrgghhhh rase nak je aku pecahkan tembok tu....aku rase cantik lg tembok penjara pudu tulah...Aku dah cakap ngan tukang tu ikut cm umah depan tu..saya nak simple je....xnak la ada bunga2..cukup la sekadar lubang panjang dalam 4 btg je...Ok nanti saya buat...1st day aku balik batu bata dah naik separuh...2nd day aku balik dah ada bunga ukir2 kiri kanan yg menyakitkan mata aku laki bini....pastu lubang yg panjang bertukar manjadi lubang pendek...aku rase umar lagi tinggi dari lubang pendek tu...sakit nye hati ku dibuatnya...."Cik...saya nak tolong acik tp jangan la buat cmni"...Ini kalo arwah ayah ku hidup mau di suruhnye bukak balik..."Ko buat balik elok2"!!!!
Esok mau aku maki mamat indon ni kang!!!!!lain yg disuruh lain lak dibuatnye!!!!nnt la aku upload tembok tu...tak de la aku nak rekemen kat org kalo keje ko mcm hampeh ni!!!!!
nota kaki lututku: mungkin ade hikmah disebalik tembok itu...

2 comments:

the hasyims said...

seronok kan bile rumah buat renovation. tapi tak seronok bile, lain di idam, lain yang jadik...
kalau kak we, suruh rempit tunggu indon tu buat keje...
hehehe

- Malia - said...

seronok mmg seronok...yg xseronok tulah die..lain yg disuruh lain pulak dibuatnye...

:: AMWAY ::

- TENTANG AMWAY -   AMWAY adalah syarikat jualan langsung No. 1 di dunia, menurut Direct Selling News Global 100*. Beroperasi di l...