Thursday, December 23, 2010

:: Al Abraj Restaurant ::

N3 arini nak cite pasal makan lak...SABA??? Eh bukan la...Ni bukan kat SABA,putrajaya tu..Ni dekat Restaurant Al Abraj di Bandar Baru Bangi,alah yg dekat ngan Restaurant Mohd Chan Abdullah tu...Ala-ala macam kat SABA la...Ni 2nd time we olls anak beranak makan kat sini...1st time makan lupe nak tembak sedas dua,2nd baru la tembak berdas-das...hehehe...Price??? not bad la..Murah lg la kat Al Abraj ni lg...

Mak prefer makan Chicken Zurbian mmg terbaaeeekkkk la...Banyak ooo....Kalo ikut tang mak yg kecik ni mmg tak abis la...Kalo tang mcm kuman & kumin tu mau 2 pinggan kot...hehehe...

Kali ni mak nak try Chicken Haneez RM 10...Ok la...


Ni adalah sayur nye..

Kuah merangkap sos..

Ayam ni nak bergambar lak die..

Yg ni memang terbaaeeeekkkk lg pokok limau kasturi!!!!! Yemeni Lime....Peerrrgghhhh mengigil anak tekak mak minum ni...sedapppp!!!! hubby oder Yemeni Coffee tp lupe nak snap..Coffee + Habbatus sauda peerrghhh!!!!

Ni pulak hubby punye...KEBAB BALADI...lupe la harga nye...Bagi yg suke daging kerbau sedap la kot... Roti & daging diasing kan..

Ni la daging tu..Bulat-bulat lg...hehehe

hahahaha....Roti + daging + sos chili + mayonis je...hehehhe..tula die KEBAB BALADI...

u olls try la makan kat situ lak...hehehe...selamat mencuba!!!!



*nota kaki lutut: dah banyak kedai makan Pak Arab ni..

3 comments:

puteri rimba said...

mahal tak? macam sedap jerr...dok putrajaya je bleh dah try ni...

- Malia - said...

x la semahal SABA tu..mahal ok la..

Ehwan said...

saya baru cuba hari ni..dari segi nasi, saba' lagi best, rest ni campur dengan beras biasa la, boleh tau..lauk2 ayam and lamb dia ok, on par dengan saba'..sekian t. kasih

:: AMWAY ::

- TENTANG AMWAY -   AMWAY adalah syarikat jualan langsung No. 1 di dunia, menurut Direct Selling News Global 100*. Beroperasi di l...