Monday, December 14, 2009

SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY

SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY

Jom join contest dr ibu rifqi ni...hadiah misteri menanti anda!!!
Tarikh tutup : 31 DEC 2009

Nama : Umar Aisy Hamzah B. mohd Syafrul
Umur : 5 bulan

Ape mau????



suke buat muke camni..

suke main buih...pastu buat muke 10sen..

Cam nak senyum tp x nak senyum lak..

Pak Aji yg serius..Be My Buddies..hehehe


Syarat2 adalah seperti berikut...

Be my follower and add my blog kat korangnye list....http://rifqizuhairi.blogspot.com/
Tepek banner yang dicipta khas untuk contest ni kat sidebar korang…
Buat entry tajuk macam entry yang I buat ni..
Contest ini terbuka kepada anak korang yang berusia 1 hari hingga la 3 tahun...
Ini paling wajib ni!!!Sila tepekkan pic sicomel korang dengan wajah yang serius...letak pic yang sangat2 serius je...mesti ada kan...xkan pic masa senyum n sengih je korang simpan...Letak banyak2 pun xpe,nti yg paling serius i akan amik...
Pastu letak la nama penuh anak korang ,tarikh lahir n umur diaorang sekarang...
Make sure ur entry link back to mine..
Tarikh tutup penyertaan before 31st December 2009
Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box...

1 comment:

:: AMWAY ::

- TENTANG AMWAY -   AMWAY adalah syarikat jualan langsung No. 1 di dunia, menurut Direct Selling News Global 100*. Beroperasi di l...