Blog Widget by LinkWithin

Friday, April 5, 2013

Cara-cara masuk ke dalam tupperware

salam...

Ok para penonton semua, hari ini saya akan ajar anda bagaimana nak masukkan diri anda ke dalam bekas tupperware ye.. Sila perhatikan betul-betul ye...Tiada siaran ulangan ye para penonton!!!


Ok mula-mula ambil bekas tupperware ye...Anda boleh park kat area mana anda nak ye...
 


 Kalo masuk macam ni tak muat kan???? Kite cuba lagi ye...


 ok nampak kan...Mula-mula kita masukkan kedua dua belah kaki kita ke dalam bekas ni ye..(oh kedua-dua kaki ku muat masuk kedalam bekas ni,ada chan ni!!!)


 kemudian kita cuba cari posisi yang betul-betul muatkan muntut kita ke dalam bekas ni..



Kalo tak boleh kita cuba posisi lain lak.. Pastu try duduk boleh ke tidak muntut kita parking dalam bekas ni..(Eh boleh sangat ni)
 

Ok pelahan-lahan kita duduk ye..Takut nanti terbalik ke belakang lak...Ok posisi macam ni kurang selesa sikit..kita ubah kedudukan lagi ye..( isshhh besar muntut kite ni)
 

Aaarrhhhggg  baru selesa... Muat- muat je kan???
 


Ok cuba kita pandang kiri dan kanan...eeemmmm tak jatuh pun...sangat selesa di dalamnya..(Eh malu la kite ummi ambil gambar kite)
 


Ok esya smile kat kawan-kawan sume!!!! no no no...jgn buat muka macam tu...
 

 sila scroll dibawah lagi...apa akan jadi!!!mari kite tengok sape yang kena...


"

"

"

"

"

"

"


"

"

"

"

"

"

"
dan lagi...

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

TAADDAAAA....


"

"

"

"

"

"

"


Okeh....ummi tolong alehkan saya di tempat lain pulak ye...Saya sangat selesa duduk didalam bekasnya....Ok kawan-kawan sume,bekas ni tupperware ni kite pinjam dari ayah kite tau...Kalo tak ada bekas tupperware kat umah soh la mak kawan-kawan beli ye...

 Ok smile...




** Anak makin membesar makin banyak dia belajar....