Blog Widget by LinkWithin

Sunday, March 24, 2013

Project lollipop Boboiboy

Assalamualaikum...

Semalam (Ahad) dah janji ngan umar nak buat lollipop oreo.... Ummi pergi la kedai yummies kat bangi nak cari barang.. Sebelum tu tanya umar nak gambar ape? Die kata nak umar nak boboiboy.... Tp boboiboy kat yummies tak menarik perhatian ummi,tp ummi beli je la dari tak ade kan... Coklat pun ummi tgk tinggal fav strawberry & apple je.. Kalo nak milk chocolate compaun tu ada yang saiz besar je.. So ummi beli je fav strawberry...Fav strawberry ni sedap tau... kalo pernah makan Chocolate zip perisa strawberry, macam tulah rasa chocolate boboiboy dak umar ni..Sedap sangat...betul tak tipu... Aisyah pun makan setengah ye...  boleh tgk kat sini ye Masam Manis

 Inila brand chcolate yg ummi guna tu...ni white chocolate tau bukan strawberry tp macam ni la bentuk die..









TAADDDAAAAAAAA!!!!!!


Ini lah chocolate lollipop oreo strawberry tu... sorry la ummi malas nak buang chocolate yang tepi2 tu...sayang la.. 





** saya budak baru belajar...

No comments: