Blog Widget by LinkWithin

Sunday, March 24, 2013

Project lollipop Boboiboy

Assalamualaikum...

Semalam (Ahad) dah janji ngan umar nak buat lollipop oreo.... Ummi pergi la kedai yummies kat bangi nak cari barang.. Sebelum tu tanya umar nak gambar ape? Die kata nak umar nak boboiboy.... Tp boboiboy kat yummies tak menarik perhatian ummi,tp ummi beli je la dari tak ade kan... Coklat pun ummi tgk tinggal fav strawberry & apple je.. Kalo nak milk chocolate compaun tu ada yang saiz besar je.. So ummi beli je fav strawberry...Fav strawberry ni sedap tau... kalo pernah makan Chocolate zip perisa strawberry, macam tulah rasa chocolate boboiboy dak umar ni..Sedap sangat...betul tak tipu... Aisyah pun makan setengah ye...  boleh tgk kat sini ye Masam Manis

 Inila brand chcolate yg ummi guna tu...ni white chocolate tau bukan strawberry tp macam ni la bentuk die..









TAADDDAAAAAAAA!!!!!!


Ini lah chocolate lollipop oreo strawberry tu... sorry la ummi malas nak buang chocolate yang tepi2 tu...sayang la.. 





** saya budak baru belajar...

Saturday, March 23, 2013

Tekak oh tekak

Tajuk entry petang ni pasal tekak oh tekak.... Kenapa entry pasal tekak oh tekak sbb tekak oh tekak nak makan mcm2... Tekak oh tekak ngada2 lah ko ni tekak oh tekak... Tekak oh tekak!!!!
Pavlova yang ku bikin sendiri & Love letter yang tekak oh tekak boleh telan..

Tuesday, March 19, 2013

Umar @ Little Caplihs


Salam...

Alhamdulillah Umar Aisy Hamzah dah sekolah tadika seusia 4thn di Little Caliphs Sungai Merab,Bangi... Alhamdulillah Umar dah pandai membaca..Di Little Caliphs mereka gunakan sistem pembelajaran Bacalah Anakku..Sangat pantas & cepat anak2 membaca...

Nanti Abang Umar boleh ajar Adik Esya baca ye!!!! Pukul 7.30pagi umar mesti dah bangun mandi nak ke sekolah...Macam seronok je die nak pi sekolah..Bila tanya "best ke kat sekolah? Best ummi...tak taula apa yang bestnya...hehehe... Layan kan aje la..



                                                                       
Layan je la pic Umar ni..



















~~ Us ~~

 Salam semua...Dah lama tak update blog ni... Alhamdulillah anak2 makin membesar dan sihat semuanya.. 

Umar Aisy Hamzah pun dah besar, dah sekolah tadika pun.. Ni pic terbaru Umar Aisy Hamzah...Nanti ummi update pic Umar kat sekolah tadika..


Umar Aisy Hamzah with teabag @ warta,bangi..


Ni pulak si Aisyah Umaira...Comel ummi yang comel,manja dan si lasak...suka sangat memanjat...Diam tak diam dah 1thn 2 bulan si Aisyah ni... 

Aisyah Umaira 1thn 2bln


Ni diantara pic kami sekeluarga..layan je la...