Blog Widget by LinkWithin

Thursday, February 24, 2011

salam...

Dengan ini "Contest Teka Teki" ditutup....Kerana sambutan tidak mengalakan hanya 2 orang perserta sahaja yang menyertai "Contest Teka Teki" kali ni..

Mereka adalah :

1. MamaLyna http://zanmyly.blogspot.com

jawapan yg diberikan adalah IKAN


2.
Eima http://eima-contest.blogspot.com

Jawapan eima pula adalah KURA-KURA

sbb bila kura-kura kunun diancam bahaya die akan sembunyikan kaki die.. so tak la nampak kaki even dia berkaki.

Saguhati tetapkan diberikan kepada mereka yang mencuba...Sila tinggalkan Nama + Alamat + No. tel anda utk proses mengeposan hadiah saguhati anda...Sila emailkan kpd saya syaf_alia@yahoo.com...


Jawapan budak kecik itu adalah....

'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'

ITIK

kenapa ITIK??? die kata ITIK kalo berenang mane nampak kaki die...Adduhhh terkene lg...

TQ..


Tuesday, February 22, 2011

:: Contest Teka Teki ::

Jom joint " Contest Teka Teki " yg akan saya anjurkan ini...

Hari tu saya diteka teki oleh seorang budak kecik yg baru berusia 3thn korang tau.....Tercungap2 gak la mak ni nak menjawabnye...Mak sebut ni,die kate salah..Mak jawab ni pun die kate salah gak..Mak compius la...hehehehe..

So layan je la "Contest Teka Teki" ni ye kawan2 sume...

BANYAK2 BINATANG, BINATANG APE YG TAK NAMPAK KAKI?ko jawab sekarang...

syarat???senang je...

1. Buat entry pasal "Contest Teka Teki"...
2.Mustila jadi follower...
3. Tinggal kan link korang kat sini...nanti saya check jawapan korang sume ek..
4. Tarikh tutup penyertaan : 25 Feb 2011 pada pukul 1.00pm...
5.Jawapan akan dipilih berdasarkan jawapan yg tetap...
6.Kalo ada jawapan yang sama,saya akan buat cabutan nama...
7.Hadiah???Akan diberitahu kemudian..TUNGGU!!!!

SELAMAT MENCUBA!!!!!

Thursday, February 17, 2011

:: MAMALYNA'S GIVEAWAY::

Rasenye belum terlambat nak joint GA dr Mamalyna ni...tinggal 10 hari je lg..


sape kawan2 yg belum joint lg meh la klik link ni MAMALYNA

:: Crab stick Popia ::

Ramai kate sedap Crab stick popia ni...teruja sekejap mak...Nak order gak la...Tanye opismate dorang pun nak order sama..So total 8 pekat..Ape lg zass je jari jemari mak dail no hp kak ejan a.k.a MamaLyna..AKAK SAYA NAK ORDER 8 PEKAT...hehehehe..

kak ejan: malia popia malia dah siap...

me: ok kak...ptg ni malia ambik...

Balik keje terus zaasss ke Putrajaya g ambik popia...hehehehe...

Lyna & Mamalyna so comel la...Sekejap je kite jupe kan..nanti2 kite chatting2 lg ye kak..


Akibat kelaparan & kelahapan..Balik je rumah mak terus goreng Mrs crab stick popia mak ni..hehehehe... Gelap bukan bererti hangus tau..hehehehe..Mak gune Kamera HP je..Kalo cm ni la sebungkus pun mak boleh makan sorang..hehehe..


Tadaaa....Ni la paket Mrs Crab Stick Popia nya!!!!! sangat murah okeh hanya RM 3.50 shj ada 20pcs isinya..

Selamat membeli & selamat makan!!!!



nota kaki lututku: kenyang perut suka hati..

Wednesday, February 16, 2011

:: COUNT THE JELLY CONTEST & GIVEAWAY::

1st GA pada tahun 2011 ini...


TEKAAN JELLY : 16 BIJI..

kalo ade kawan2 nak joint contest ni silakan lah..

Syarat-syarat penyertaan :
  1. Follow my blog and my contest blog
  2. Buat satu entry bertajuk "Count The Jelly Contest & Giveaway"
  3. Di dalam entri korang, letakkan berapa jumlah jelly yang terdapat di dalam balang tersebut.
  4. Copy banner dan letakkan pada sidebar blog korang.(linked to this blog k)
  5. Tinggalkan url entri korang di comment box ini beserta id follower sebelum atau pada 15 Mac 2011.
Itu saja!

2 orang pemenang akan dipilih berdasarkan jawapan paling tepat.
Sekiranya lebih daripada dua jawapan yang betul, pemenang akan dipilih secara rawak.
Hadiahnya ialah beg seperti ini x 2

Tarikh tutup : 15 Mac 2011

~Jom la join ramai-ramai!!~