Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, January 26, 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

Join contest pic hitam putih lak kali ni....


Kali ni di tag oleh http://jasfyra.blogspot.com/
kalo korang minat nk joint,sila klik gambar kt atas

syarat2 :
1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011


p/s:okay sekali lagi nak bagitau korang , hadiah nya berupa rm100 dan korang pilih lah hadiah apa yang korang nak.. kalau nak nyatakan sebab kenapa korang nak sangat hadiah tu pun boleh , tak ada masalah ya..

ni la gambar yang dipertaruhkan...

Kalau la saya menang RM100 tu saya nak beli kompang utk si kecik saya ni..Tak delah malu nak pergi pungut tupperware kat rumah orang kahwin..Kalau tak seperti gambar diatasla buktinya..Kalau kompang sudah dibeli ibarat saya bawa duit RM100 kalau pergi kenduri kahwin..


tag 5 org untuk joint contest :

http://lynnhamzah.blogspot.com/
http://sinarraudah.blogspot.com/
http://thehasyims.blogspot.com/
http://norhidayahazman.blogspot.com/
http://uglynote.blogspot.com/

1 comment:

siti fatimah said...

salam , hye :) terima kasih sebab join ya ! good luck..