Blog Widget by LinkWithin

Monday, October 4, 2010

:: Hero kene sengat ngan lebah ::

Umar duduklah diam2....Jangan la lasak kat umah org sayang...asik berjalan je kat umah org..Tah ape nak di carinye pun ummi xtau la..Umah sendiri pun x abis nak explore ni kan pulak umah org...addduusss anak bujang ummi ni....sabtu lepas g open house Opismate ummi & ayah..sedang sibuk dok makan & umar dok sibok ke hulu ke hilir depan kami tibe umar merengek sakit...Rupenye terpijak lebah...Mane lak dtg Lebah ni???? Opismate tu kate lebah ni buat sarang kat umah jiran sebelah,xtaula...

Lepas dah kuarkan sengat lebah tu,umar jalanla cm biase...Maybe sakit sikit2 je umar tahan je la kot,nak berjalan punye pasal..Budak x reti nak dok diam ni susah nak kawal..biar je die berjalan..Sempatla singgah umah nenek umar sekejap...Time tu umar dah start jalan berjengkit2...Ummi tgk tapak kaki umar dh bengkak patutla jalan berjengkit..Badan pun dah mula panas so cakap ngan ayah bawak umar g Az Zahra,bangi...Asik nak berdokong je...bile ummi letak umar soh jln terus xleh berjalan...addduuusss mesti sakit kaki umar ni...Alhamdulillah doc kate umar xde pape...doc bagi ubat demam je...So layan je pic budak baik selama 5 jam ni di Az zahra, Bangi...Pastu dah sihat,ligatla die berjalan balik....


pandai lak die dok diam...kalo x main kejar2 la ngan ummi & ayah kat klinik..

Dok berkepit je ngan ummi..

Merahkan??



Tapak kaki umar yg disengat lebah..