Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, September 29, 2010

:: AAD ::

AAD tu ape?eeeemmmm Agensi Anti Dadah ke????hahaha...tak la AAD = Academic Affairs Department....ni la opis ku...and hari ni last day for sabrina tan...hehehe dak practical kat opis aku ni...So,last day die kat sni aku snap la some pic...jom terjah...

Ni die BOS aku Mr Jaldin Ahmad with Sabrina..

Sabrina Luqman Tan..Anak En Luqman Tan..Instructor kat UniKL MIAT ni..

Ni maknanye keje aku dah siap..hahaha

Puan Habibah..Bukan lakonan tp kenyataan..

Hanya kami!!!

Kami lagi..dan lagi...hehehe..


**Ptg ni kite g makan2 ye sab....Tunggu pic pizza lak pasni....hehehe..

:: Baru nampak Lelaki ::

Ummi dah upload pic terbaru umar....Umar lelaki sejati yg masih belum potong lg...nyesal xsunatkan umar time baru lahir aritu....Kalo kami taula,tentu kami dah sunatkan umar dari lahir...Sekarang kalo nak sunatkan umar boleh lg ke? Dengan keadaan si kecik yg lasak ni...Adduususs!!!!

K semua layan la pic xseberapa ni...



Macam girl ke umar ni??


Umar lelaki sejati...

:: Boy vs Girl ::

Mak cik : sape name??(die tanye kat ummi,sambil usik umar)

Ummi: Umar

Makcik : Laki ke pompuan ni????

Ummi: adussss....bluurrrr...(sambil kate lelaki)

Ayah: Garu kepala...bluurrr...

Nape kate cmtu???Nampak umar ni cam pompuan ke???adduuuhhh...

** Nanti ummi upload pic umar botak ye...