Blog Widget by LinkWithin

Thursday, June 10, 2010

::4 hari lg::

Lg 4 hari lg umar akan berusia 11 bulan...waahhhh cepatnye masa berlalu..begitu pantas masa berlalu membuatkan anak ummi membesar dan terus membesar...cat..cat...bile nape je kucing umar akan sebut cat...halus je bunyi suara die bile sebut cat...cat....cat....

Dah berjalan ke??dah la tapi xkuat lg la...cite pasal bab jalan ni..Umar xtau berjalan kalo pakai kasut...kesian ummi tengok die,mcm keras je...hehehe....sekarang ni ummi & ayah selalu pakai kan kasut dalam umah so senang la nanti die nak berjalan...tapi tu la asik nak ditanggalkan je kasut tu...penatla ummi & ayah pakai kan..tapi xpe pelan2 kayuh ye umar sayang...

Makan????sumbat je ape kite makan...tapi xdela ummi & ayah bagi yg pedas2..ummar xsuka makan nasi lembik @ bubur yg di blander...so,ummi masak nasi sampai kembangla..letakla carrot,ikan bilis,kentang ke ape yg patut dalam nasi tu...Sedap je die makan...

selain susu, ummi & ayah bagi umar makan JUS AS SYIFA....bagus tau...
click la kat sini...http://juskismis.com....umar suka sangat makan jus As Syifa ni..pagi & malam mesti makan...alhamdulillah susah nak kene demam & selsema...Kalo ade demam pun tak berpanjangan la...even ummi pun makan gak jus As Syifa ni..Bagus jugak untuk ibu yg peknen...papehal boleh click je link tu ye kawan2...