Blog Widget by LinkWithin

Friday, April 30, 2010

::Contest Seiras Wajah Musim Kedua::

salam....aku baru je terjupe contest ni...saje je terjah blog oya terjupe satu contest ni...contest ape??ni die Contest seiras wajah musim kedua..Jom terjah...

Rasenye masih sempt lagi nak joint ni,sbbnye tarikh tutup pun mlm ni..hahhaa..layan je la pic ni..

Name : Umar Aisy Hamzah Bin Mohd Syafrul
Ayah: Mohd Syafrul bin Amran
Umur anak: 9 Bulan

Ramai yg kate rupe umar ni rupe ayah die..memang pun..bile aku tgk pic lame hubby mmg muke umar pun...hehehehe...ape yg same?eeemmmm bentuk muke(bulat) + hidung...mate je ikut ummi die...hehehe...ade la gak..tapi darah pun ikut darah ummi gak A+ ok....hehehhe...

tak percaya muke umar seiras ayah nye...jap saya upload skali je...hehehe..boleh ke puan penganjur????hehehe...layan jela...hehehehehe...

Sape sape yang minat nak join... boleh klik http://mayaqarmyla.blogspot.com untuk maklumat lanjut.. hadiah menarik pasti menanti anda... marilah bersama meriahkan contest ni... walaupun saya masuk last minit... tapi sempat lagi... hehehehe... tarikh tutup malam ni 30 April 2010...
All da best...

::Dapat Award::


waaahhhhh!!!!! dapat award...tq kak mummyar...
tak sangka boleh dapat award sebegini rupa...waahhh ayat tak ingat..sorry sangat2 coz lambat nak upload & buat N3 pasal award dari Kak Mummyar ni..Sibok tahap gaban sampai lupa nak ambik award ni..Betul ke top 20 bloggers ni kak???hehehe...
Tq very2 much kak....