Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, April 21, 2010

::Tahap sibok yg menggabankan::

Penat tol dlm minggu ni,ape taknye...ngan budak nak interview 4 July 2010 intake ni...Tak sempat nak layan blog...Ni pun time lunch curik2 la jap..Pasni sambung lg...Next week pun ade interview lg gamaknye....waaaahhhhh sungguh memenatkan.....

Tp bile time nak balik tu tak sabar2 rasenye...Sebab nak jupe buah hati si kecik tu...sape lg kalo bukan si umar tu...Skrg umar dah 9bulan...pandai buat ape skrg?hehehehe...umar dah pandai berjalan macam ketam...dah pandai memanjat sofa,meja,tangga pendek kate sume nak panjat la...panjat pokok je belum lg,t ummi ajar umar panjat pokok lak ye sayang....Dah ade gigi ke?waaahhhh sakit tau...dah ade 3 batang..yg kelakarnya 2 bawah 1 atas...hehhehe tah mcm mane lak gigi atas boleh kuar 1 btg je...hehehehe...Macam nak menggigit tp eksyen je...sebab ummi kate kat umar,"gigit la kang patah gigi tu baru tau'...so tak delah die gigit...hehehhee

Tak sempat nak upload pic umar yg latest ni...nnt la,kalo ade masa ummi upload pic umar dgn gigi die...