Blog Widget by LinkWithin

Sunday, April 4, 2010

::Nak ke x nak::

Fuuuhhhhh!!!!!Alhamdulillah rezeki 2010....Banyak dapat offer lubong2 bisnes ni tp xtau mane 1 nak pegang dgn kuatnye......Bile tanye hubby, die kate pikirla masak2 jgn sampai lupe tanggungjawab sebagai wife sudahla...Bile di pikir balik sampai bile kite nak makan gaji sampai ke tua,nak gak ade bisnes sendiri.. insya allah ia menjamin masa depan hingga ke hari tua...rezeki anak2 dari yg maha esa...MODAL????eeemmmm....tu yg susah nak cakap tu!!!!!bab MODAL ni la yg aku lemah sikit...hehehe....kalo takat 100 200 tu xpe la...ni sampai berpuluh2 K lak...aduussss poning kepalo????Tak kan nak pinjam loan kot...aduuussss...
Insya Allah mane tau akan tercapai impian ku ni...Mak + Hubby kate "ON" je...xpe,dari situ kite tau kemampuan kite...don't give up malia...Addduuuusss kate2 semangat dari MAK + HUBBY "buat je"...."Ko mesti boleh"insya allah....

**Aku perlukan semangat & kekuatan diriku...Mak & hubby doakan la semoga ia berjalan dengan lancar...(teringat pulak kat arwah ayah,kalo arwah ade kan seronok kongsi berita gembira ni)al fatihah buat arwah ayh..

::Pemenang Cabutan Bertuah Malia & Hubby Mac 2010::

Salam olls......mintak maaf banyak2 kat sume kawan2 sbb saya lambat update utk Lucky Draw ni...
Mesti tengah tertunggu siapakah dikalangan rakan sume yang bertuah tu kan????Alhamdulillah anda sume adalah pemenangnye....TETAPI siapakah yg BERTUAH tu???? hehehehehe....Jeng..Jeng...Jeng.....Mari kite scroll down..Mari kita lihat sapa yg kena!!!!!

||





||





||






||






||





||





||


Oya aka MamaHamzah


tahniah oya....

Malia & hubby bermurah hati ingin memberi hadiah kepada Puan Jasfyra kerana orang pertama yang menyertai Lucky Draw ini..Tahniah!!!!!

** Sila tinggalkan maklumat anda kepada saya ASAP...Boleh la saya POS kan hadiahnye.....

TAHNIAH KEPADA ANDA SEMUA!!!!!