Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, January 13, 2010

:: Contest Sweet Picture Anak Bersama Ibu ::

Jeng 3x....ternampak lak contest ini so kite rase nak joint la..hehehe...joint je kalah menang adat bertanding..cehwaahhh...hehehe....tp mane tau kalo ade rezeki kite...hehehe...



Nak Join Contest Anjuran Puan Eiya Contest Sweet Picture Anak Bersama Ibu...

Syarat2 adalah seperti berikut...

1) Mestilah gambar tersebut IBU BERSAMA ANAK..umur dari baby sehingga 3tahun.. bilangan anak tidak kisah janji xmelebihi umur yang d'inginkan..
2) Nama anda & your anak beserta tarikh lahir..
3) Letak picture satu SAHAJA yer...coz byk2 nnt pening juri

4) Ceritakan kenapa gambar tersebut d'anggap SWEET utk korg..
5) Jadi follower untuk blog IBU & blog MYTOMEIOUTLET
6) Letak banner yang dicipta khas (gambar d'atas) diruang sidebar korang semua 7) Letak tajuk sperti d'atas jugak yer..Make sure ur entry link back to mine
8) Tarikh tutup penyertaan 29hb Januari 2010

9) Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k..
itu jer...senang je..
Nama Ibu: Normalia

D.O.B: 16 Dec 1982

Nama Anak: Umar Aisy Hamzah

D.O.B: 15 July 2009

Gambar ni fresh lg...bukan fresh ape pun...Umar baru bangun tido je...Time ni g holiday kat Ancasa Resort & Spa,PD,N9...

HADIAH??

Suprise la...tapi confirm best utk korg n your kids

So rajin2 kan diri anda untuk join...Thanks!!!

:: Almariadel New Year Giveaway ::

Giveaway di awal tahun...Mana tau ade rezeki kite lak...hehehe....Jom layan...


Syarat² nya sOnang je :-
1. Jadi fOllOwer AlmariAdel + add AlmariAdel kat blOglist u'ols
2. Tempek la banner giveaway nie kat sidebar
3. Buat satu entry mengenai giveaway ni yang bertitle, AlmariAdel - New Year Giveaway. Jangan lupa letak pic kat atas tuh, OK~!!
4. Tinggalkan link entry u'ols pada bahagian cOmment entry ni
5. Closing date : 20.1.2010

Hadiah MISTERI menanti anda!!! Pemenang akan dipilih melalui cabutan yang akan dilakukan oleh DaddyAdel & nama² pemenang akan diumumkan selewat²nya pada 24.1.2010...