Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, December 1, 2010

:: My lil hero umar ::

Kalo la kalian semua tengok perangai si kecik ummi ni mesti kalian akan berkata " ape kene la anak org ni"..hehehe...mane taknye kalo nak tido dlm kete tak mau baring nak berdiri je...sampai dah terantuk pun still standing je...senyum kat ummi lg ade...elok berdiri pastu terduduk pastu baru la die baring..selamat tido dgn nyenyaknye...peerrrrggghhhh si bujang ummi ni...

Pagi tadi lain lak citenye...kalo anak opismate aku naik moto ikut ayahnye pakai sweater & snow cap lain pulak ngan si bujang ni...Si bujang ummi ni naik kete pakai helmet sambil buat bunyi Vrrrooommm...vrroooommm...vrroooommmm.....sampai neighbour tergelak tengok si bujang ummi ni...adduuussss si bujang ummi...Naik moto jangan cakap la...si bujang ni pantang nampak moto..kalo die leka main basikal ke bola ke,nampak je moto lalu,x berkelip matanye...nak2 ade iklan TV maxis yg F1 tu abis ditirunye..Alahai si anak..nnt la ummi update pic umar ngan helmetnye...



*nota kaki lutut ku: ni la akibatnye time peknen suka sangat naik moto....Helmet tu SIL yg bagi sbb si izzat dah xmuat..TQ SIL..

1 comment:

Mrs.R @ Emi said...

wahh..umar tdo berdiri..terror