Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, December 8, 2010

| Colmar tropicale |

Entry kali ni pasal adik ku no.5 ok!!!!!we olls kat umah panggil die apit je..Bile die dah keje mcm2 name lak aku dengar..Kalo kat tempat keje die org tak kenal APIT tp bile cakap AZRUL kenal lak..Baru2 ni company si APIT ni buat family day kat COLMAR TROPICALE berjaya hills nun...061210 hingga 071210 semperna Maal hijrah...Waahhhh aku tgk gambar die perrghhh cantiknya tempat tu...Tp betul ke tempat tu ade HANTU????Eemmm...abaikan je la...Aku tgk tentatif program die tak de la banyak mane pun,agaknya xde tempat nak buat game kot...Tp yg menarik perhatian ku adalah program QIAMULAI pagi selasa tu..Bagus nye..Ok la kite layan gambar die kat sane lak ek...


Santek kan tempat die????

Penat berjalan naik bukit?????

Istana mane lak ni???

waahhhhh istana TAKESHI ni..oooo..rupenya tuan rumah di seksyen 5 tu tiru istana takeshi ni la kot!!!!! Mr.hubby boleh tak tambah dapur kite buat mcm ni???hehehe...ala2 tak de bumbung gitu..hehehehe


suasana dimalam hari...sunyi sepi je!!!!

Ni la adik ku...Sempoi!!!!

waahhh...suko ko yo!!!!

peeerrrghhhh baget macho la tu..Tp ade gambar ni aku xleh tahan tengok die....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Ni die....aku rase dah xde tempat lain die nak bergambar... Tepi jalan pun jadilah...sape la yg jadi pak sanggup yg ambik gambar ko ni pit????


*nota kaki lututku:Bergambar ditepi jalan sebab tak dapat bawak balik TV plasma 32'..ape yg ko bawak balik ialah CADAR..jd la..hehehe

No comments: