Blog Widget by LinkWithin

Sunday, October 17, 2010

:: Ahad ::

Ape plan u all ari minggu??? Hari sabtu market utk ayah close so ayah xde market utk ari sabtu & ahad...we decide nak g bwk umar jalan2 at Taman Botani,Putrajaya...Tempat ummi & ayah bercinta2 dulu...hehehe...We all kuar umah kol 11am la sebab pak su sebelah hubby datang...kononnye nak kuar kol 10am,tepi dah ade tetamu datang so kol 11am la we all kuar umah...Sampai Taman Botani kol 11++ la...Ramai betul org..mane taknye ade org buat wedding kat situ...ala2 garden wedding la katekan...


Berjalan kaki memenatkan bagi ummi & ayah..bagi umar tak penat langsung,berjalan,berlari cume umar tak berguling je lg..hehhehe...Penat la jalan bang...jom naik basikal lak..hehehehe...Ape lg g cari basikal la..Pot utk basikal pun tak banyak basikal dah..Laku betul org ni bisnes basikal..Kami tunggu la org lain return basikal..1 jam RM4 bagi basikal biase,bagi basikal yg ade carry baby tu RM6..So kami ambik 2 basikal..1 biase & 1 lg carry baby tu...Bermula berjalanan kami anak beranak menaiki basikal di Taman Botani...hehehe...Umar dok belakang ayah carry umar,ummi follow dari belakang...Terdengar suara umar vvrroommm...vrrooommm...wahh anak aku buat bunyi motor lak..hehehe...Penat sehari di Taman Botani..Esok ummi upload pic kat Taman Botani ye!!!! Tunggu!!!!



** Penat berjalan + lenguh kuku kaki ku mengayuh basikal...





2 comments:

Jasfyra said...

wah!! beshnya..dah lama xnaik beskal

Mrs.R @ Emi said...

comel je umar dok dlm carrier tu