Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, September 29, 2010

:: AAD ::

AAD tu ape?eeeemmmm Agensi Anti Dadah ke????hahaha...tak la AAD = Academic Affairs Department....ni la opis ku...and hari ni last day for sabrina tan...hehehe dak practical kat opis aku ni...So,last day die kat sni aku snap la some pic...jom terjah...

Ni die BOS aku Mr Jaldin Ahmad with Sabrina..

Sabrina Luqman Tan..Anak En Luqman Tan..Instructor kat UniKL MIAT ni..

Ni maknanye keje aku dah siap..hahaha

Puan Habibah..Bukan lakonan tp kenyataan..

Hanya kami!!!

Kami lagi..dan lagi...hehehe..


**Ptg ni kite g makan2 ye sab....Tunggu pic pizza lak pasni....hehehe..

:: Baru nampak Lelaki ::

Ummi dah upload pic terbaru umar....Umar lelaki sejati yg masih belum potong lg...nyesal xsunatkan umar time baru lahir aritu....Kalo kami taula,tentu kami dah sunatkan umar dari lahir...Sekarang kalo nak sunatkan umar boleh lg ke? Dengan keadaan si kecik yg lasak ni...Adduususs!!!!

K semua layan la pic xseberapa ni...



Macam girl ke umar ni??


Umar lelaki sejati...

:: Boy vs Girl ::

Mak cik : sape name??(die tanye kat ummi,sambil usik umar)

Ummi: Umar

Makcik : Laki ke pompuan ni????

Ummi: adussss....bluurrrr...(sambil kate lelaki)

Ayah: Garu kepala...bluurrr...

Nape kate cmtu???Nampak umar ni cam pompuan ke???adduuuhhh...

** Nanti ummi upload pic umar botak ye...

Wednesday, September 22, 2010

kene teman ke????

tak suke nye aku!!!!!!! ko g sorg xleh ke???? tu pun nak berteman ke??? yg sorg ni lak ikut je...entahla...
g toilet teman...g sana teman...g sini teman...x paham tul aku la...

Friday, September 17, 2010

:: Present Raya ::

x nak mintak papepun dari hubby..cukup la sekadar pengganti my canon & my lappy kene litar pintas aritu...TQ so much,i appreciate it..
x dapat D90,S3000 pun jadi la..
Asus ni murah la...TQ ken,u give us best price..

** sape2 nak beli netbook ASUS ni leh la msg kite...

** present raya dari hubby!!!!!

:: 1st Raya Part 1 ::

Buat pertama kalinye umar mengenakan Baju Melayu...Baju melayu umar wan umar yg jahit...TQ MIL...1st raya kami bertiga balik kg arwah atuk ku di Sg Udang Melaka...After solat sunat hari raya kami balik ke padang sebang sebelah hubby lak...Senorok bersama tahun ni sebab umar dah pandai jalan...Lasaknye jgn cakap la...Some pic buat tatapan kawan2 sume...

Posing si kecil di pagi raya..

Pic dipagi raya dari kami sekeluarga.


Ni la family Arwah atuk ku di Sg Udang...

Ada lg nak share ngan kawan sume nnt la update lg ye....layan yg ni dulu..hehehe...

**Jumpe lg Family Sg Udang...Insya allah...

Tuesday, September 14, 2010

:: Raya 2010 ::

Salam Lebaran buat kawan2 semua...

Still mood raya lg la ni...hehehe...Nak buat keje pun KEMALASAN melanda je ni..hehehe...Ni la pic raya kami bertiga..1st time umar pakai baju melayu, 2nd time beraya ngan umar & 3rd time raya ngan Mr Hubby...hehehe... This year beraya kat Kg arwah atok ku di Sg Udang,Melaka after solat raya kami balik ke Padang Sebang..So, beraya la sebelah hubby lak...K, still mood raya xtau la ape nak share dalam blog ni...

** TQ Mr hubby 4 ur present..

Tuesday, September 7, 2010

:: Salam Lebaran ::

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin...

Dari kami sekeluarga...