Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, July 21, 2010

::PERADUAN "AKU TERIMA NIKAHNYA" ::


salam olls....

nak joint contest ni la... Peraduan "Aku Terima Nikahnya" wahhh best je bunyi nye kan???hhehehe..jom terjah...

Syarat-syarat peraduan ini. Senang je.
1.Jadi follower Nidza (tak perlu letak banner. Senang kan?)

2.Letak gambar nikah anda, atau gambar nikah mak ayah ke, kakak ke, tapi pastikan gambar ketika nikah (upacara batalkan air sembahyang ke, sedang di akad nikahkan ke).
Dan jangan lupa buat special entry mengenai gambar tersebut.

3.Sila letakkan link berkenaan cerita anda di blog Nidza.
(Bhgn "comment")

4.Sila sebarkan tentang peraduan ini. ;-p

5.Pemenang akan diumumkan selepas diadili oleh juri profesional berdasarkan gambar dan cerita yang menarik.

Tarikh tutup: 31 Julai 2010


Ni pic Hari Pernikahan saya pada 08 MAC 2009


hehehe...rase nak tergelak je bile teringat balik time nikah ni...Kenapa nak tergelak??hehhee...

huuurayyyy....bergeme kat luar & dalam umah..lepas hubby cakap tunaaaiiii.....hehehe...aku nak menangis ni terus bertukar terpinggar2...dan terus tergelak...tertamu yg dtg pun terus tergelak...ingatkan dorg gelak pasal hubby cakap tunaaaiiii tu panjang sgt rupenye dorg bersorak parti dorg menang & boooo kan parti yg kalah...hehehhe...Time saya nikah adalah time PILIHAN RAYA & 1st time gak la saya pergi mengundi...hehehe...

Dan kenangan paling bermakna dalam hidup saya adalah Arwah Ayah yg menikah kami & sah menjadi suami isteri...Itu la kenangan yg berharga buat diri saya...01 July 2009 perginye arwah ayah & 15 July 2009 kami dpt pengganti arwah ayah iaitu anak saya...


itu je lah saya nak cite..hehehe...



3 comments:

T@sh Sch@ said...

gud luck

uncle pet.. said...

alaaa.. ktorg xlh la joint lg.. uhuksss..

T@sh Sch@ said...

anda di tag http://akudidiari.blogspot.com/2010/08/ga-lagi.html