Blog Widget by LinkWithin

Saturday, May 29, 2010

::Sawang tebal Tahap Toksin Hitam::

Waaahhhhhhh dh lame aku x update blog aku ni.....Asik sibuk jual Foot Detox & Slimming Patch je....Sib baik la umah sempat aku kemas...hahahha...Kalo x kemas eeeemmmmmm ntahla...mane ngan barang main umar lg,kain baju xberlipat lg....hahahha....tp alhamdulillah sume settel....

Keje aku balik dari keje g umah mak ambik umar...sambil tu ape lg intai tudung salji kat dapurla....sekali mak masak ikan keli masak cili padi daaaa.....waaallllaaaaaa.....peerrrgghhhhh.....sedap siot!!!!!xcaya tanye die....hahaha....lepas bersantap tu borak2 ngan mak jap,,terus kami berangkat pulang ke bukit mahkota...Sampai umah cam biasala on suis + on Lappy + modem....laju je kate hubby ku...hahhaha.....on je la...hehehe..

After solat maghrib baru jalankan operasi bisnes ni....Alhamdulillah berbisnes dalam internet ni bukan nye mudah & bukan nye senang.....Macam2 dugaan & cabaran....Harga org ni murah,org ni lak mahal,so kite ikut harga kite jela...kalo ade rezeki x kemane...alhamdulillah rezeki anak2...

Untuk bisnes Foot Detox & Slimming ni Alhamdulillah dapat sambutan yg hangat....xmenang tangan dibuatnya...Sib baik hubby ade yg membantu...Ambik order,trus packing barang...Sib baik umar dah tido kalo x die joint same packing.hehehe

Ini die Fot Detox & Slimming Patch

Ia bagus utk pembuangan toksin dalam badan kite...


PERBEZAAN ANTARA DETOX FOOT PATCH DAN SLIMMING PATCH
Detox foot patch hanya membuang toksik sahaja dari badan kita, oleh sebab itu patch yg telah digunakan akan berwarna kehitaman atau dark brown. Slimming patch pula akan membuang toksik dan lemak dalam badan. Selepas menggunakannya, patch tersebut akan bertukar ke warna kuning kehitaman menandakan ia telah membuang lemak yg berminyak dan toksik.


BEBERAPA MASALAH KESIHATAN BIASA YANG DI KAITKAN DENGAN PENGUMPULAN TOKSIN ADALAH TERMASUK:


- Sering keletihan, daya tumpuan dan daya ingatan yang lemah
- Sembelit atau cirit-birit yang kerap
Masalah-masalah kulit-jerawat, akne, ekzema, psoriasis, kulit yang pudar dantidak bermaya.
- Kuku dan rambut yang rapuh
- Badan dan nafas berbau
- Sering sakit kepala
- Sakit leher , bahu , sendi dan otot
- Peredaran darah yang lemah – tangan atau kaki sejuk
- Kitaran haid yang tidak teratur dan masalah-masalah putus haid
- Berat badan dan pembendungan air dalam badan
- Masalah penghadaman , kesenakan dan rasa loya yang kerap
- Peningkatan tekanan darah
- Kurang tenaga syahwat

DETOX FOOT PATCH.

Untuk pengetahuan anda fungsi Foot Detox Patch:

1. Membantu buah pinggang dan sistem limpa menjalankan fungsi pembersihan toksik dari badan
2. Membantu mendapatkan tidur yang lena, menghilangkan sakit kepala dan kepenatan
3. Membantu menghilangkan kesakitan dan lenguh pada kaki
4. Meningkatkan tahap imuniti, pengedaran darah dan membantu penstabilan metabolisme
5. Mengurangkan ketegangan pada otot dan membuang air berlebihan dalam badan
6. Menjauhkan dari sembelit

7. Membantu mengurangkan berat badan



Kalo ade sape2 nak order leh tinggal kan msg diruangan Komen ye...ataupun boleh terus ke email saya....syaf_alia@yahoo.com

No comments: