Blog Widget by LinkWithin

Saturday, May 29, 2010

::Jam Gelang Getah::GRAB IT NOW!!!!!!

Anda suka memakai gelang getah berwarna warni seperti ini?????


Try Pulak JAM GELANG GETAH berwarna warni!!!!! Terdapat 4 warna iaitu: White,Pink Magenta, Soft Yellow & Soft Pink!!!!!!! GRAB IT NOW!!!!

ONLY RM 10!!!!!!!!


Free Saiz...


Putih Itu Bersih!!!!

PUTIH
(tulis kene hitam,kalo tulis putih mane nak nampak..hehehe)



Soft Pink

Soft Yellow

Pink Magenta

** boleh tinggalkan msg diruangan komen @ boleh ke FaceBook- marliyamalik@gmail.com (meliya liya)...TQ...

::Sawang tebal Tahap Toksin Hitam::

Waaahhhhhhh dh lame aku x update blog aku ni.....Asik sibuk jual Foot Detox & Slimming Patch je....Sib baik la umah sempat aku kemas...hahahha...Kalo x kemas eeeemmmmmm ntahla...mane ngan barang main umar lg,kain baju xberlipat lg....hahahha....tp alhamdulillah sume settel....

Keje aku balik dari keje g umah mak ambik umar...sambil tu ape lg intai tudung salji kat dapurla....sekali mak masak ikan keli masak cili padi daaaa.....waaallllaaaaaa.....peerrrgghhhhh.....sedap siot!!!!!xcaya tanye die....hahaha....lepas bersantap tu borak2 ngan mak jap,,terus kami berangkat pulang ke bukit mahkota...Sampai umah cam biasala on suis + on Lappy + modem....laju je kate hubby ku...hahhaha.....on je la...hehehe..

After solat maghrib baru jalankan operasi bisnes ni....Alhamdulillah berbisnes dalam internet ni bukan nye mudah & bukan nye senang.....Macam2 dugaan & cabaran....Harga org ni murah,org ni lak mahal,so kite ikut harga kite jela...kalo ade rezeki x kemane...alhamdulillah rezeki anak2...

Untuk bisnes Foot Detox & Slimming ni Alhamdulillah dapat sambutan yg hangat....xmenang tangan dibuatnya...Sib baik hubby ade yg membantu...Ambik order,trus packing barang...Sib baik umar dah tido kalo x die joint same packing.hehehe

Ini die Fot Detox & Slimming Patch

Ia bagus utk pembuangan toksin dalam badan kite...


PERBEZAAN ANTARA DETOX FOOT PATCH DAN SLIMMING PATCH
Detox foot patch hanya membuang toksik sahaja dari badan kita, oleh sebab itu patch yg telah digunakan akan berwarna kehitaman atau dark brown. Slimming patch pula akan membuang toksik dan lemak dalam badan. Selepas menggunakannya, patch tersebut akan bertukar ke warna kuning kehitaman menandakan ia telah membuang lemak yg berminyak dan toksik.


BEBERAPA MASALAH KESIHATAN BIASA YANG DI KAITKAN DENGAN PENGUMPULAN TOKSIN ADALAH TERMASUK:


- Sering keletihan, daya tumpuan dan daya ingatan yang lemah
- Sembelit atau cirit-birit yang kerap
Masalah-masalah kulit-jerawat, akne, ekzema, psoriasis, kulit yang pudar dantidak bermaya.
- Kuku dan rambut yang rapuh
- Badan dan nafas berbau
- Sering sakit kepala
- Sakit leher , bahu , sendi dan otot
- Peredaran darah yang lemah – tangan atau kaki sejuk
- Kitaran haid yang tidak teratur dan masalah-masalah putus haid
- Berat badan dan pembendungan air dalam badan
- Masalah penghadaman , kesenakan dan rasa loya yang kerap
- Peningkatan tekanan darah
- Kurang tenaga syahwat

DETOX FOOT PATCH.

Untuk pengetahuan anda fungsi Foot Detox Patch:

1. Membantu buah pinggang dan sistem limpa menjalankan fungsi pembersihan toksik dari badan
2. Membantu mendapatkan tidur yang lena, menghilangkan sakit kepala dan kepenatan
3. Membantu menghilangkan kesakitan dan lenguh pada kaki
4. Meningkatkan tahap imuniti, pengedaran darah dan membantu penstabilan metabolisme
5. Mengurangkan ketegangan pada otot dan membuang air berlebihan dalam badan
6. Menjauhkan dari sembelit

7. Membantu mengurangkan berat badan



Kalo ade sape2 nak order leh tinggal kan msg diruangan Komen ye...ataupun boleh terus ke email saya....syaf_alia@yahoo.com

Wednesday, May 19, 2010

::Mempunyai masalah Berat Badan??Sakit Kepala @ migrain??::

salam,
Anda mempunyai masalah berat badan???sakit kepala @ migrain????Sakit belakang,lenguh2 sendi???? Cuba la "Foot Detox Patch & "Slimming Patch"....

"Foot Detox & Slimming Patch"

Fungsi2 Foot Detox:

Detoxdet oksifikasi pembalut tubuh anda, menghilangkan kotoran, meningkatkan tenaga, mengurangkan stres dan kecemasan, meningkatkan sirkulasi, dan menghilangkan rasa sakit dan nyeri. Detoksifikasi dengan Kinoki tuala juga meningkatkan tidur anda, meredakan sakit kepala, meningkatkan tumpuan mental dan konsentrasi, ditambah meningkatkan metabolisme dan mengurangkan keletihan.

- Sakit kepala, migrain
- Sakit belakang
- Kelelahan, kurangnya tenaga
- Depression
- Kembung atau pencernaan terganggu
- Arthritis
- Diabetes (peringkat awal)
- masalah jantung
- kanser
- penggunaan ubat yang berpanjangan
- Sembelit
- Bad breath

PERBEZAAN ANTARA DETOX FOOT PATCH DAN SLIMMING PATCH

Detox foot patch hanya membuang toksik sahaja dari badan kita, oleh sebab itu patch yg telah digunakan akan berwarna kehitaman atau dark brown.

Ini adalah Foot Detox yg saya telah gunakan..warnanya Dark Brown & Berminyak...


Slimming patch pula akan membuang toksik dan lemak dalam badan. Selepas menggunakannya, patch tersebut akan bertukar ke warna kuning kehitaman menandakan ia telah membuang lemak yg berminyak dan toksik.

Ini pula Slimming Patch yg digunakan oleh Hubby saya..Untuk kaki kanan berwarna Hitam manakala kaki kiri berwarna Dark Brown

Untuk pengetahuan semua, slimming patch ni dibuktikan keberkesanannya oleh ujian yg dijalankan dihospital Tianjin.

1. Bahan ujian yang digunakan = Natural Sliming Patch dan lagi satu Product A
2. 30 orang digunakan utk ujian ini.
3. Tempoh ujikaji = 50hari utk 5 rawatan ( 1 rawatan = 10hari)
4. Skala keberkesanan

- Cured = ukur lilit perut berkurangan lebih 4 cm selepas 5 rawatan = 50 hari -

Improved = ukur lilit perut berkurangan dari 2.9cm ke 39cm selepas 5 rawatan = 50 hari

- Effect = ukur lilit perut berkurangan sedikit selepas 5 rawatan = 50 hari

- No Effect = Tiada perubahan selepas 5 rawatan = 50 hari

ANALISIS KEPUTUSAN 1. Dari jumlah 30 orang yg diuji menggunakan NATURAL SLIMMING PATCH,

berikut adalah keputusannya :-
Cured = 3 orang
Improved = 16 orang
Effect = 8 orang
No Effect = 3 orang

Kesimpulannya hanya 3 orang dari 30 org yg tidak mengalami apa2 perubahan selepas pemakaian. 3 orang mewakili 10%. Oleh sebab itu Kadar keberkesanan produk ini adalah 90%. 2. Dari jumlah 30 orang yg guna Produk A, kesemua tidak mengalami apa2 perubahan.

Harga Foot Detox:

RM 2.50 1 pc
RM 70 28pcs (2 Minggu)
RM120 50pcs (Sebulan)
RM220 100pcs (2 Bulan)
RM400 200pcs (4 Bulan)




**Untuk pertanyaan lebih lanjut boleh email ke...syaf_alia@yahoo.com

TQ..



Friday, May 7, 2010

::Award dari kak Mummyar::

Interesting Blog Award????waaahhhh interesting ke blog aku ni...hahahhaa....



Betul ke interesting Blog lia ni ahkak????pelik je....hehehe...Award ni dari ahkak Mummyar....Tq ahkak...Award yg simple tp nice...sweet je..hehehe...

Sunday, May 2, 2010

::Barang lama & Baru::

salam olls..korang sume ade simpan barang kesayangan yg boleh gune lg x???masih elok lg ke??Semalam aku balik rumah my MIL,dah lame tgk car volkswagen ni,tp baru semalam aku snap pic volkswagen ni..Aku tanye hubby & MIL die kate sebaya ngan umo hubby aku.So,umo the couple volkswagen ni adalah....tadaaaa 27thn beb...lamenye...masih elok,boleh jalan lg..sib baik xleh bawak on the road..roadtax dah mati..bukan takat mati je hilang terus roadtax nye..puspakom tak terima dah..hehehehe....

hehehe...lani the couple volkswagen ni jatuh ke tangan anak bujang aku lak....tau2 je kalo budak dapat kete camni...u alls mesti tau ape yg die akan buat....ape lagi campak la...hehehe sbb suke dengar bunyinye...NI jenis Mild Steel...tahan karat...

Ni die yellow volkswagen..walaupun catnye terkopek tp good condition tau..tayar xpancit punye...hehehe...made ni mane???nak tau ke???hehehehe..

Ni die.. "MADE IN ISRAEL" hehehe....tengok belah kanan u alls...kan ade tulis tu...hehehe...

Ni the purple volkswagen...siap ade flower lg...hehehe...tp anak aku suke main ngan MR Yellow sbb yellow xde flower...hehehe...

Pun same gak "MADE IN ISRAEL"...hehehehe...

Tadaaaa.....the couple volkswagen Mr.Yellow & Mrs.Purple...hehehe....MIL kate beli kat KL,tp dah lupe kedai ape...Brp harganye???eemmm...hehehhe...RM1.50 je..tp tu dulu la..dh 27thn pun..lani xtau la pulak...hehehe...

Doraemon?????mesti u alls layan gak cite Doraemon kan???hehehe...jangan tipu la...ni die lg satu
sentimental value kate hubby....Sebaya gak ngan umo hubby....27thn..hehehe...dah berapa kali MIL basuh...Sampai la ke anak bujang aku gak..Umar cukup suke pegang doraemon ni....Dalam die kekabu tau...kekabu yg di isi dengan padat sekali...
Tapi nampakkan still ade kesan liur basi kot...hahahahaha....layan je la pic doraemon ni...hehehe


Ni die Kerusi makan utk Umar Aisy Hamzah....My MIL belikan utk Umar...material kayu getah ..tp alhamdulillah....TQ MIL...xtanye rega berapa....orang dh bagi terima je la...tp kerusi makan ni aku letak kat umah MIL je..masalah nak angkut balik umah aku...hehehehe...Aku nak tengok kerusi ni sampai bile boleh tahan....hehehe...