Blog Widget by LinkWithin

Friday, April 30, 2010

::Contest Seiras Wajah Musim Kedua::

salam....aku baru je terjupe contest ni...saje je terjah blog oya terjupe satu contest ni...contest ape??ni die Contest seiras wajah musim kedua..Jom terjah...

Rasenye masih sempt lagi nak joint ni,sbbnye tarikh tutup pun mlm ni..hahhaa..layan je la pic ni..

Name : Umar Aisy Hamzah Bin Mohd Syafrul
Ayah: Mohd Syafrul bin Amran
Umur anak: 9 Bulan

Ramai yg kate rupe umar ni rupe ayah die..memang pun..bile aku tgk pic lame hubby mmg muke umar pun...hehehehe...ape yg same?eeemmmm bentuk muke(bulat) + hidung...mate je ikut ummi die...hehehe...ade la gak..tapi darah pun ikut darah ummi gak A+ ok....hehehhe...

tak percaya muke umar seiras ayah nye...jap saya upload skali je...hehehe..boleh ke puan penganjur????hehehe...layan jela...hehehehehe...

Sape sape yang minat nak join... boleh klik http://mayaqarmyla.blogspot.com untuk maklumat lanjut.. hadiah menarik pasti menanti anda... marilah bersama meriahkan contest ni... walaupun saya masuk last minit... tapi sempat lagi... hehehehe... tarikh tutup malam ni 30 April 2010...
All da best...

::Dapat Award::


waaahhhhh!!!!! dapat award...tq kak mummyar...
tak sangka boleh dapat award sebegini rupa...waahhh ayat tak ingat..sorry sangat2 coz lambat nak upload & buat N3 pasal award dari Kak Mummyar ni..Sibok tahap gaban sampai lupa nak ambik award ni..Betul ke top 20 bloggers ni kak???hehehe...
Tq very2 much kak....

Wednesday, April 21, 2010

::Tahap sibok yg menggabankan::

Penat tol dlm minggu ni,ape taknye...ngan budak nak interview 4 July 2010 intake ni...Tak sempat nak layan blog...Ni pun time lunch curik2 la jap..Pasni sambung lg...Next week pun ade interview lg gamaknye....waaaahhhhh sungguh memenatkan.....

Tp bile time nak balik tu tak sabar2 rasenye...Sebab nak jupe buah hati si kecik tu...sape lg kalo bukan si umar tu...Skrg umar dah 9bulan...pandai buat ape skrg?hehehehe...umar dah pandai berjalan macam ketam...dah pandai memanjat sofa,meja,tangga pendek kate sume nak panjat la...panjat pokok je belum lg,t ummi ajar umar panjat pokok lak ye sayang....Dah ade gigi ke?waaahhhh sakit tau...dah ade 3 batang..yg kelakarnya 2 bawah 1 atas...hehhehe tah mcm mane lak gigi atas boleh kuar 1 btg je...hehehehe...Macam nak menggigit tp eksyen je...sebab ummi kate kat umar,"gigit la kang patah gigi tu baru tau'...so tak delah die gigit...hehehhee

Tak sempat nak upload pic umar yg latest ni...nnt la,kalo ade masa ummi upload pic umar dgn gigi die...

Sunday, April 4, 2010

::Nak ke x nak::

Fuuuhhhhh!!!!!Alhamdulillah rezeki 2010....Banyak dapat offer lubong2 bisnes ni tp xtau mane 1 nak pegang dgn kuatnye......Bile tanye hubby, die kate pikirla masak2 jgn sampai lupe tanggungjawab sebagai wife sudahla...Bile di pikir balik sampai bile kite nak makan gaji sampai ke tua,nak gak ade bisnes sendiri.. insya allah ia menjamin masa depan hingga ke hari tua...rezeki anak2 dari yg maha esa...MODAL????eeemmmm....tu yg susah nak cakap tu!!!!!bab MODAL ni la yg aku lemah sikit...hehehe....kalo takat 100 200 tu xpe la...ni sampai berpuluh2 K lak...aduussss poning kepalo????Tak kan nak pinjam loan kot...aduuussss...
Insya Allah mane tau akan tercapai impian ku ni...Mak + Hubby kate "ON" je...xpe,dari situ kite tau kemampuan kite...don't give up malia...Addduuuusss kate2 semangat dari MAK + HUBBY "buat je"...."Ko mesti boleh"insya allah....

**Aku perlukan semangat & kekuatan diriku...Mak & hubby doakan la semoga ia berjalan dengan lancar...(teringat pulak kat arwah ayah,kalo arwah ade kan seronok kongsi berita gembira ni)al fatihah buat arwah ayh..

::Pemenang Cabutan Bertuah Malia & Hubby Mac 2010::

Salam olls......mintak maaf banyak2 kat sume kawan2 sbb saya lambat update utk Lucky Draw ni...
Mesti tengah tertunggu siapakah dikalangan rakan sume yang bertuah tu kan????Alhamdulillah anda sume adalah pemenangnye....TETAPI siapakah yg BERTUAH tu???? hehehehehe....Jeng..Jeng...Jeng.....Mari kite scroll down..Mari kita lihat sapa yg kena!!!!!

||





||





||






||






||





||





||


Oya aka MamaHamzah


tahniah oya....

Malia & hubby bermurah hati ingin memberi hadiah kepada Puan Jasfyra kerana orang pertama yang menyertai Lucky Draw ini..Tahniah!!!!!

** Sila tinggalkan maklumat anda kepada saya ASAP...Boleh la saya POS kan hadiahnye.....

TAHNIAH KEPADA ANDA SEMUA!!!!!