Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, March 31, 2010

:: Cabutan Bertuah Malia & Hubby MAC 2010 ::

Salam.....Berakhir sudah contest ini...tinggal nak gulung kertas je ni..hahahah...Ramai kite lihat sapa yg kena!!!!!Saya takut ade lg name kawan2 yg tinggal..plz recheck ur name ye kwn2..

Seramai 78 peserta yg menjoint contest ni...
  1. Jasfyra
  2. Mummyar
  3. Nieda
  4. Mama Kyra
  5. Mama
  6. Shida
  7. Nieja
  8. Anin
  9. Juniza
  10. Segalanye Kuterima
  11. Taufidris
  12. Syakila
  13. Ogy
  14. Ieyza
  15. Inasepi
  16. Zai Kulim
  17. Nana
  18. Nia
  19. Izan Cute
  20. Usharapa
  21. Iman Mom
  22. Farazila
  23. Ina Hasan
  24. Para
  25. Mama Zharfan
  26. Nida
  27. Miswiexiedawia
  28. Azura Ahmad
  29. Miss Edura Hanum
  30. Lolipop
  31. Mamalyna
  32. Sarah
  33. Chugie
  34. Nea Flerida
  35. Gina Marna
  36. Ayu Selalu
  37. Cicak girl
  38. Aya @ Mamahamzah
  39. Nafiraa
  40. Rosilah
  41. Asya
  42. Mario
  43. Shidasyakirin
  44. Zie Fauzi
  45. Jieda
  46. Razi
  47. Bunga
  48. Shuhada(Norshuhada)
  49. Razi
  50. Mama_adha
  51. Idah
  52. MamaDamia aka Haiza
  53. YanaNuar
  54. Oya
  55. Momma Mia
  56. Sweetfiza
  57. Sofiah
  58. @juera
  59. MiloMasihPanas
  60. Mama_Adha
  61. +dieabellat+
  62. NichKhun
  63. Ai Sumi
  64. Aried
  65. Arissa.Soleha
  66. Nurul+Nordin
  67. Kayown
  68. Syuhada(Syu9contest)
  69. Miss Tora
  70. S.C.H.A
  71. Tak ade perasaan
  72. Zizie Hazieqa
  73. Mis Erika
  74. Naya
  75. Anisalya
  76. Orion
  77. Cik gadis
  78. Em's family
Check name kawan2 ye....

::Cabutan Bertuah Malia & Hubby MAC 2010::

Salam kawan2....Masih ternanti2,tercari2 wahai bidadari @ bidadara bkn tanjung bidara melaka tau..hehehehe.gurau je...Seramai 75 org yg menjoinkan contest ni...Tahniah kepada semua kawan2....

Disini saya sertakan nama2 peserta yg joint Contest ni...

  1. Jasfyra
  2. Mummyar
  3. Nieda
  4. Mama Kyra
  5. Mama
  6. Shida
  7. Nieja
  8. Anin
  9. Juniza
  10. Segalanye Kuterima
  11. Taufidris
  12. Syakila
  13. Ogy
  14. Ieyza
  15. Inasepi
  16. Zai Kulim
  17. Nana
  18. Nia
  19. Izan Cute
  20. Usharapa
  21. Iman Mom
  22. Farazila
  23. Ina Hasan
  24. Para
  25. Mama Zharfan
  26. Nida
  27. Miswiexiedawia
  28. Azura Ahmad
  29. Miss Edura Hanum
  30. Lolipop
  31. Mamalyn
  32. Sarah
  33. Chugie
  34. Nea Flerida
  35. Gina Marna
  36. Ayu Selalu
  37. Cicak girl
  38. Aya @ Mamahamzah
  39. Nafiraa
  40. Rosilah
  41. Asya
  42. Mario
  43. Shidasyakirin
  44. Zie Fauzi
  45. Jieda
  46. Razi
  47. Bunga
  48. Shuhada(Norshuhada)
  49. Razi
  50. Mama_adha
  51. Idah
  52. MamaDamia aka Haiza
  53. YanaNuar
  54. Oya
  55. Momma Mia
  56. Sweetfiza
  57. Sofiah
  58. @juera
  59. MiloMasihPanas
  60. Mama_Adha
  61. +dieabellat+
  62. NichKhun
  63. Ai Sumi
  64. Aried
  65. Arissa.Soleha
  66. Nurul+Nordin
  67. Kayown
  68. Syuhada(Syu9contest)
  69. Miss Tora
  70. S.C.H.A
  71. Tak ade perasaan
  72. Zizie Hazieqa
  73. Mis Erika
  74. Naya
  75. Anisalya

Jika nama anda tiada dalam senarai diatas infrm saya ye...saya kan update sekali lg...Tarikh TUTUP penyertaan pada pukul 12.01am mlm ni....saja nak lebihkan 1 minit tu je....esok saya update lg....Insya allah Hubby saya akan buat cabutan tersebut...

GOOD LUCK

Monday, March 29, 2010

:: Cabutan Bertuah Malia & Hubby MAC 2010 ::

salam kawan2..waahhhh alhamdulillah ramai yg menyertai Lucky draw yg saya anjurakan ni..Mesti kawan2 tengah tertunggu2 siapakah yg bertuah itu kan????Apakah hadiahnye????hehehee tunggu kemunculan hadiah di pintu rumah anda!!!!!hahahhaha...

Disini saya sertakan nama2 peserta yg joint Contest ni...

  1. Jasfyra
  2. Mummyar
  3. Nieda
  4. Mama Kyra
  5. Mama
  6. Shida
  7. Nieja
  8. Anin
  9. Juniza
  10. Segalanye Kuterima
  11. Taufidris
  12. Syakila
  13. Ogy
  14. Ieyza
  15. Inasepi
  16. Zai Kulim
  17. Nana
  18. Nia
  19. Izan Cute
  20. Usharapa
  21. Iman Mom
  22. Farazila
  23. Ina Hasan
  24. Para
  25. Mama Zharfan
  26. Nida
  27. Miswiexiedawia
  28. Azura Ahmad
  29. Miss Edura Hanum
  30. Lolipop
  31. Mamalyn
  32. Sarah
  33. Chugie
  34. Nea Flerida
  35. Gina Marna
  36. Ayu Selalu
  37. Cicak girl
  38. Aya @ Mamahamzah
  39. Nafiraa
  40. Rosilah
  41. Asya
  42. Mario
  43. Shidasyakirin
  44. Zie Fauzi
  45. Jieda
  46. Razi
  47. Bunga
  48. Shuhada
  49. Razi
  50. Mama_adha
  51. Idah
  52. MamaDamia aka Haiza
  53. YanaNuar
  54. Oya
  55. Momma Mia
  56. Sweetfiza
Jika nama anda tiada dalam senarai ini sila tinggalkan nama anda diruangan komen ye...Esok adalah Tarikh tutup penyertaan...hehehe....GOOD LUCK frenz....

Tuesday, March 23, 2010

::Jawab Tag Dari Mummyar::

waahhhh arini kene tag dari Mummyar..Xpenah2 aku di tag kali ni kene lak..


SIAPAKAH ANDA DIRUMAH?

Isteri kepada Mohd Syafrul Bin Amran,Ummi Kepada Umar Aisy Hamzah..Suke chit chat..Suke sakat hubby & umar..


SIAPAKAH DIRI ANDA DISAMPING RAKAN?

Kawan yang bengong .... ahaks.... tapi sebenarnya bole di consider sebagai Kawan susah senang...ye ke???hahaha...laki lawak..


5 BENDA YANG ANDA IDAMKAN TAPI MASIH BELUM TERCAPAI?

1. Nak beli tanah nenek timah dkt je ngan umah mak..

2. Menunaikan Haji ngan family b4 umur 40thn..insya allah

3. Keta idaman...

4. Nak beli umah 1 lg..

5. Saya nak beli camera NIKON D90..hahaha...



SIAPAKAH NAMA PASANGAN ANDA?

Mohd syafrul bin Amran


CERITAKAN 5 PERKARA YANG PALING ANDA SUKA TENTANG PASANGAN ANDA?

1. Pandai pujuk

2. Sangat Penyayang

3. Sangat Rajin membantu isteri

4. Bertanggungjawab

5. Suka menceriakan hidup saya


BILA TARIKH COUPLE

Tak ingat la...1st dating 16/12/2006( time bzday ni)hehee..Nikah 8/3/2008


KENANGAN PAHIT ANDA BERSAMA RAKAN ANDA

Alin xnak kawan ngan saya sebab saya bagi die ULAT GONGGOK...hehehhee...tp lani kawan kami Best Friend..hehehe..(cite zaman sekolah ni)


LAGU TEMA CINTA ANDA

Ntah la ade lagu tema ke ktorg ni..rase xde kot..hehehe...SELAWAT kot..


APA PERUBAHAN YANG ANDA INGIN LIHAT PADA PASANGAN ANDA

Kasi kempiskan perut tu sikit boleh tak syg...hahaha


TAG 10 RAKAN LAIN

Haaa..........ni yang best ni... korang jawab tag aku nih....

1.Jasfyra

2.Emi Marina

3. Kak Lily

4.Sepet

5.Nieda

6.Ena Irdina

7.Ida Rahayu

8.Kak Hawa

9. Wiwin Touch

10.Ummi Haris


Selamat semua!!!!




Wednesday, March 3, 2010

:: Cabutan Bertuah Malia & Hubby MAC 2010 ::

salam kawan2 sume...

Semperna Anniversary Malia & Hubby yg ke-2thn akan tiba pada 8 MAC 2010 ni,Malia & Hubby dengan ini mengadakan Cabutan Bertuah utk kawan2 blogger yg mempunyai blognye yg tersendiri...Make it simple & straight to the point...Jom Terjah....



Senang je syarat2 penyertaan kami:-


1.Mestila menjadi follower blog saya..

2.Entry korang mestilah menggunakan tajuk ::Cabutan Bertuah Malia & Hubby MAC 2010::..

3.Letak banner di atas di ruang side bar blog anda...

4.Sekiranya anda sudah menyiapkan Entry tersebut, sila tinggalkan komen di ruangan ini..

5.Cabutan Bertuah ini akan berakhir pada 31 MAC 2010..

HADIAH????Tunggu!!!Semestinye yg menarik,tertarik & anda pasti TERUJA!!!


Mudah & senangkan???So,ape lg jom joint...TERJAH je..xde hal punye!!!!

GOOD LUCK KAWAN!!!!

Monday, March 1, 2010

:: Sararisa giveaway 2010 ::

salam...nak joint sararisa giveaway lak la,mane tau rezeki kali ni...Semperna anniversary sara & hubby die yg ke6 thn...waahhh...tahniah sara & hubby,semoga kekal ke akhir hayat & berbahagia selalu...





Jom Layan..

Syarat2 nya ialah:


~ add blog sararisa-craft ke dlm blog list anda dan jadilah follower
~ copy gambar diatas,buat entri khas dan letak link blog sararisa-craft
~ tinggalkan link anda dan jejak anda di ruangan komen entry ini sahaja.
~ tarikh tutup contest ini ialah 11 MAC 2010 pada pukul 8mlm