Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, February 3, 2010

::!!..Contest:..Kamera digital untuk dimenangi..!!::

Note: Kawan2!, Untuk N3 terkini sila schroll ke bawah or klik OLDER POST ye! TQ


' Sticky Mode by Mr Superman '
Tarikh Tutup : 23 Februari 2010


1. Buat satu entri dalam blog anda

'Kenapa Mr Superman perlu bagi kamera digital ini kepada saya':

Mr superman perlu bagi kamera digital tu kepada saya kerana saya tak ada kamera digital yang canggih..Kamera digital yang saya adalah tak la secanggih macam kamera digital Mr Superman..Kalolah saya dapat Kamera digital Mr Superman tu akan ku abadikannya dan menggunakannya sebaik mungkin..Akan ku PORTRAIT kan kenangan bersama family,sahabat andai,rakan2, dan gelagat manusia atau pun haiwan yg ada di bumi allah ini...

Kwn2 nak Join? Klik kat
SINI

Selamat Mencuba!!!

No comments: