Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, February 17, 2010

:: Bayi dibakar ::

Tak ade prikemanusian langsung!!!!Binatang pun tau sayangkan anak2nye ni kan pulak kite manusia yg ade akal fikiran..Baby tu x bersalah...Kejamnye kau!!!!


Kalo xnak anak tu pun,ko bagila kat orang yg nak kan anak tu...Jgn la seksa anak tu mcm tu...

KAU MMG KEJAM!!!!

Thursday, February 4, 2010

::"FRIENDSHIP CONTEST"::

FRIENDSHIP CONTEST??? Gambar ape yg sesuai ni ek???eeemmmm....
Jom terjah..



Contest yang saya nak joint hari nie adalah Friendship Contest yang dianjurkan oleh Cik Mar...Contest nie memang best arrr...saya suka sangat...Jadi untuk info yang lebih lanjut tentang contest nie leh la klik yer...

Gambar friendship yang dipertaruhkan adalah gambar ini...

Sweet x???Muke ceria je...hehehe time ni kami ade kursus motivasi di Langkawi..memeng best sangat2 time ni redah hutan same2, kene sergah ngan hantu same2 hehehe....,dengar ceramah, shopping pun same2 gak...hehehe...I like it!!!!

Saya harap Cik Mar like this picture & ada rezeki leh la menang contest nie...Hehehe...
Kawan-kawan lain leh la joint contest nie yer...Tak susah mana pun syarat-syarat penyertaan contest nie...

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 12 Februari 2010...Marilah beramai-ramai joint contest nie yer...

::Wedding Photo Contest by Lynn Hamzah::

Kali ni nak masuk "Wedding Photo Contest by Lynn Hamzah"...Waaahhh menarik..

Jom Join Contest Ni...



Saya memilih gambar ini saya sukekan bajunye...Sentuhan make up dari Owner kedai itu sendiri iaitu Kimie Kajang..Make up turun temurun dari mak cik ,kazen& saya...hehehe...Time ni gak kain nye koyak sebab terkene kayu...Kimie kain ikan pari ko koyak la...sorry kimie...

Nama : Normalia Bt Abdul Malik
Nama Suami : Mohd Syafrul Bin Amran
Tarikh nikah : 08 March 2009
Bersanding : 09 March 2009

Nak join contest ni??? KLIK SINI

GOOD LUCK!!!

Wednesday, February 3, 2010

::!!..Contest:..Kamera digital untuk dimenangi..!!::

Note: Kawan2!, Untuk N3 terkini sila schroll ke bawah or klik OLDER POST ye! TQ


' Sticky Mode by Mr Superman '
Tarikh Tutup : 23 Februari 2010


1. Buat satu entri dalam blog anda

'Kenapa Mr Superman perlu bagi kamera digital ini kepada saya':

Mr superman perlu bagi kamera digital tu kepada saya kerana saya tak ada kamera digital yang canggih..Kamera digital yang saya adalah tak la secanggih macam kamera digital Mr Superman..Kalolah saya dapat Kamera digital Mr Superman tu akan ku abadikannya dan menggunakannya sebaik mungkin..Akan ku PORTRAIT kan kenangan bersama family,sahabat andai,rakan2, dan gelagat manusia atau pun haiwan yg ada di bumi allah ini...

Kwn2 nak Join? Klik kat
SINI

Selamat Mencuba!!!

::Info Bersama::

Ingin kongsi bersama kawan2...Info ni saya dapat dari majalah Pa&Ma...





Amalkan makan kurma,kismis & madu time peknen @ hari biase....

Tuesday, February 2, 2010

::Sayang Ummi::

15/2/10 ni umar dh masuk 7 bulan...Umar makin lasak + aktif...Bertambah kurusla ummi mengejar umar...Masuk umur umar 6bulan,umar dah boleh duduk + merangkak 4,5 langkah..Lani makin laju..X leh tinggal tentu die ilang....

Umar ni susah nak senyum ngan org...Lg2 kalo ngan org die xkenal...Serius je muke...Muke umar ni ramai yg cakap rupe ayah(hubby) die..Eeemmm memang pun...

Umar lani xnak makan nasi lenyek la..Nape tah????Kalo bagi biskut Ruks tu nak lak die...Tp kalo nasi tu die nak mkn yg xnak dilenyek..Nak makan cm kite makan gak..Tp ummi picit2 je nasi tu bagi die makan...Waahhh kemain die mengunyah lg wahal xde mende pun..hehhehe lawak je umar ni..

Umar minum susu Dumex je..Serasi ngan umar..Xde muntah2,berak pun ok je..Alhamdulillah...Susu sekali minum bg 4oz boleh abis tp kalo ummi buat 5 @ 6oz xleh abis..Die nak 4oz gak...Kalo lebih x abis...

Umar suke sangat main air...Pantang bukak baju mesti ingat nak mandi..."di di di...Kalo kat umah nenek (mak akula) die "nek di..nek di...."waaahhh mulut die...Nak mandi...

Sekarang ni ummi & ayah ajar umar kenal anggota badan,angka & abjad...Sume tgk roda impian....Saya putar kiran...Dah putar umar akan sebut "A"....hehehhe...tu je yg die tau...Suke gak tepuk lantai cam pak long(abg aku yg sulung)...hehhehe....

Ummi doakan semoga umar jadi anak yg soleh....dengar cakap ummi,ayah,nenek,wan,atuk & org yg paling tua....Hormat & taat pada org tua...Jangan nakal2..Kalo dh besar yg jadila insan yg berguna...Ummi xtau nak cakap ape..

Xleh nak cerita perasaan ummi kat umar...Ummi sayang umar sangat...Umarla penyeri hidup ummi & ayah...

**Perginye ayahku 01 July 2009,lahirla anakku 15 July 2009...


::Mohd Syafrul Bin Amran::
::Normalia Binti Abdul Malik::
::Umar Aisy Hamzah Bin Mohd Syafrul::