Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, January 13, 2010

:: Contest Sweet Picture Anak Bersama Ibu ::

Jeng 3x....ternampak lak contest ini so kite rase nak joint la..hehehe...joint je kalah menang adat bertanding..cehwaahhh...hehehe....tp mane tau kalo ade rezeki kite...hehehe...



Nak Join Contest Anjuran Puan Eiya Contest Sweet Picture Anak Bersama Ibu...

Syarat2 adalah seperti berikut...

1) Mestilah gambar tersebut IBU BERSAMA ANAK..umur dari baby sehingga 3tahun.. bilangan anak tidak kisah janji xmelebihi umur yang d'inginkan..
2) Nama anda & your anak beserta tarikh lahir..
3) Letak picture satu SAHAJA yer...coz byk2 nnt pening juri

4) Ceritakan kenapa gambar tersebut d'anggap SWEET utk korg..
5) Jadi follower untuk blog IBU & blog MYTOMEIOUTLET
6) Letak banner yang dicipta khas (gambar d'atas) diruang sidebar korang semua 7) Letak tajuk sperti d'atas jugak yer..Make sure ur entry link back to mine
8) Tarikh tutup penyertaan 29hb Januari 2010

9) Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k..
itu jer...senang je..
Nama Ibu: Normalia

D.O.B: 16 Dec 1982

Nama Anak: Umar Aisy Hamzah

D.O.B: 15 July 2009

Gambar ni fresh lg...bukan fresh ape pun...Umar baru bangun tido je...Time ni g holiday kat Ancasa Resort & Spa,PD,N9...

HADIAH??

Suprise la...tapi confirm best utk korg n your kids

So rajin2 kan diri anda untuk join...Thanks!!!

2 comments:

Ena said...

Gd Luck yeh!!.. memg sweets sgt.. :)

e!ya said...

salam..thanks join contest..so gd luck