Blog Widget by LinkWithin

Monday, January 25, 2010

:: Pretty Zaza Baby Face Contest::

Baby face contest???waaahhh teruja sekejap...hehehe...ape lg terus klik je la...jeng 3x...


Kali ni Nak Join Pretty Zaza Baby Face Contest
Anjuran Pretty Zaza

Inilah Aksi time Umar Mandi @ Baby Face My Beloved Daughter,
Umar Aisy Hamzah




NAMA: Umar Aisy Hamzah

UMUR: 6 Bulan

D.O.B: 15 July 2009

JANTINA: Lelaki

Nak Tau Terma & Syarat2nya, Boleh KLIK SINI

Thursday, January 21, 2010

:: Contest ::

Hati kecil ni rase terpanggil lak, utk buat contest utk sume blogger yg mempunyai blog...hehehe..tp saya lum terpikir lg nak buat contest tentang ape....Nnt saya pikirkan...Pada kawan2 blogger tunggu je la contest dr saya..

Doakan saya semoge contest yg saya akan jalankan berjalan dengan jayanye!!!!!Insya allah..

Sape setuju!!!!!hehhehe

Wednesday, January 20, 2010

:: Cabutan Bertuah Di Yanmieonline.com ::

Nak Join Cabutan Bertuah Anjuran Yanmieonline.com!!!!!

Yanmieonline.com adalah sebuah laman blog peribadi Yanmie dan Keluarga. Tiada sebarang kaitan dengan yang hidup mahupun yang sudah tiada. Sekiranya ada, kemungkinan ianya hanyalah kebetulah sahaja. Yanmieonline.com dengan ini ingin mengadakan cabutan bertuah sempena Tahun baru 2010.

Pemenang untuk pertandingan ini akan menerima 1 set Minyak Wangi Pure dan Barangan Mutiara Asli dari Sabah. Opss!! lagi ada hadiah khas untuk referrer tertinggi akan menerima hadiah yang sama seperti pemenang utama

Untuk keterangan lanjut tentang Pertandingan ini, baca di
http://yanmieonline.com/2010/01/cabutan-bertuah-di-yanmieonline-com/

saya dapat tau dari blog Umie Alisha Mardhiyah

Thursday, January 14, 2010

:: Cabutan Bertuah MDM 2010 ::

Terjah blog member sekali ternampak :: CABUTAN BERTUAH MDM 2010 :: hehehe... Ape lg nak joint la...hehhee...Jom terjah..Senang sgt2...Cume main klik je..hehhee..





so guys...syarat2 untuk menjoinkan diri untuk Cabutan Bertuah MDM 2010 nye adalah :

1) Terbuka kepada semua bloggers tak kira lelaki ke perempuan;

2) Buat 1 entry khas bertajuk Cabutan Bertuah MDM 2010;

3) Letakkan banner di atas di dalam entry dan di sidebar, link kan ke entry ini

4) Mestilah dan wajib jadi follower blog ini (sebab nak bagi hadiah untuk follower kan);

5) Tarikh tutup adalah 10 Februari 2010;

tetapi, ada tetapi tu....pada 16hb Januari 2010 jam 2 petang ada 2 cabutan akan dilakukan untuk hadiah VOUCHER PERCUMA BUKIT GAMBANG WATER PARK KUANTAN, PAHANG setiap seorang. nama akan diumumkan pada hari yang sama 16hb Januari 2010 jam 3 petang dan akan diposkan kepada 2 follower bertuah ini pada hari 17hb januari 2010...sekiranya pada 16hb januari 2010 tidak ada respon diberikan daripada yang bertuah, maka kepada penyertaan yang sebelum 16hb ini hendaklah meng EMEL kan kepada saya nombor telefon anda supaya mudah saya hubungi dan bertanya alamat, kerana saya ingin poskan dengan segera pada hari AHAD 17hb Januari 2010. emelkan ke azrisha03@yahoo.com

jadi apa tunggu lagi....

6) Letakkan Nama anda di sini (ruangan komen), dan bagi link direct ke entry yang telah anda buat......

7) 2 cabutan seterusnya akan dilakukan pada 21hb Januari 2010, jam 11.59 malam dan akan diumumkan pada 22hb Januari 2010. dan akan diposkan pada 23hb januari 2010.

8) 6 cabutan seterusnya akan dibuat sebelum 10 FEBRUARI 2010.

jadi, apa tunggu lagi...sila berikan nama dan link direct ke entry ini dgn SEGERA.

Wednesday, January 13, 2010

:: Contest Sweet Picture Anak Bersama Ibu ::

Jeng 3x....ternampak lak contest ini so kite rase nak joint la..hehehe...joint je kalah menang adat bertanding..cehwaahhh...hehehe....tp mane tau kalo ade rezeki kite...hehehe...



Nak Join Contest Anjuran Puan Eiya Contest Sweet Picture Anak Bersama Ibu...

Syarat2 adalah seperti berikut...

1) Mestilah gambar tersebut IBU BERSAMA ANAK..umur dari baby sehingga 3tahun.. bilangan anak tidak kisah janji xmelebihi umur yang d'inginkan..
2) Nama anda & your anak beserta tarikh lahir..
3) Letak picture satu SAHAJA yer...coz byk2 nnt pening juri

4) Ceritakan kenapa gambar tersebut d'anggap SWEET utk korg..
5) Jadi follower untuk blog IBU & blog MYTOMEIOUTLET
6) Letak banner yang dicipta khas (gambar d'atas) diruang sidebar korang semua 7) Letak tajuk sperti d'atas jugak yer..Make sure ur entry link back to mine
8) Tarikh tutup penyertaan 29hb Januari 2010

9) Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k..
itu jer...senang je..
Nama Ibu: Normalia

D.O.B: 16 Dec 1982

Nama Anak: Umar Aisy Hamzah

D.O.B: 15 July 2009

Gambar ni fresh lg...bukan fresh ape pun...Umar baru bangun tido je...Time ni g holiday kat Ancasa Resort & Spa,PD,N9...

HADIAH??

Suprise la...tapi confirm best utk korg n your kids

So rajin2 kan diri anda untuk join...Thanks!!!

:: Almariadel New Year Giveaway ::

Giveaway di awal tahun...Mana tau ade rezeki kite lak...hehehe....Jom layan...


Syarat² nya sOnang je :-
1. Jadi fOllOwer AlmariAdel + add AlmariAdel kat blOglist u'ols
2. Tempek la banner giveaway nie kat sidebar
3. Buat satu entry mengenai giveaway ni yang bertitle, AlmariAdel - New Year Giveaway. Jangan lupa letak pic kat atas tuh, OK~!!
4. Tinggalkan link entry u'ols pada bahagian cOmment entry ni
5. Closing date : 20.1.2010

Hadiah MISTERI menanti anda!!! Pemenang akan dipilih melalui cabutan yang akan dilakukan oleh DaddyAdel & nama² pemenang akan diumumkan selewat²nya pada 24.1.2010...

Friday, January 1, 2010

Makan☻ @ Restaurant D'ONE Steak

010110 (malam) bakal jutawan ajak g makan2...wwaaahhhh bakal jutawan(Amin 3x)!!!!hehehe..FIL yg belanje makan kat Restaurant D'ONE Steak kat Bandar Baru Bangi...Building baru kat sebelah Tasik Cempaka tu la...Steak die sedappp harga pun ok gak...4 me la..Restaurant ni baru bukak...Customer die pun ramai gak..Tp aku xdela nak snap Pic customer lain...hehehe...Jom Layan pic yg aku snap ni..

1stly dtg restaurant tgk menu dulu...

Tgk minuman lak..

FIL & SIL

Umar wif ayah..

yg ni hubby yg order " Cheezy Chicken" sedap gak..

MIL order yg ni "Fish & chips" pun sedap..

yg ni lak SIL yg order "Chicken Cordon Blue" ni sedap tp sos die kureng ckt la..

yg ni aku order " Black Paper Steak" pun sedap...Yuuummmyyy...

yg ni FIL order " Grilled Fish" lg sedap..yummmyyy...Next time aku nak order yg ni...mmg sedap...

Ni Restaurant D'ONE Steak kat Bandar Baru Bangi....Sori guys pic x clear sgt coz Ujan..

Kalo g Bandar Baru Bangi singgah lak kat Restaurant D'ONE Steak ni.....hehhee...Pasni ni aku nak order Grilled Fish lak...yyuuummmyyy..