Blog Widget by LinkWithin

Thursday, June 18, 2009

:: WAHAI PEREMPUAN ::

Wonderpets...wonderpets..hye..hye...Ape yg penting???KERJASAMA...KERJASAMA...Tibe2 aku rase nyampah lak dengar perempuan tu nyanyi lagu wonderpets tu...Nyampah tahap gamban dh aku ngan die tu..Die tau ke KERJASAMA tu ape???kalo xtau jgn nyanyai...Takat nyanyi tp xtau makna KERJASAMA xgune wahai perempuan....Sape yg xde KERJASAMA????Cakap xserupa bikin....Buat marah org kat kau je wahai perempuan!!!!Time kau punye keje org ramai tolong tp bile org mintak tolong sekejap punye la banyak alasan yg kau bagi wahai perempuan!!!
X GUNE!!!!

:: Beli Buku ::170609 ::

Semalam aku g check up kat klinik kesihatan salak...Check up dh masuk 36 week..Aduhh sakit2 perut & pinggangku ini...Alang2 aku ambik MC la..Hubby pun MC gak..hehehe...Singgah la PKNS kononnye nak cari barang baby lg hehehe...Hubby melencongla g kedai buku jap...Hubby beli 2 Buah buku...Tp bukan buku cerita la...Layan je tajuk buku ni ek..
Pilihan Nama2 Dalam Islam..


Anakku Soleh,Anakku Cemerlang...
Aku pun lum sempat baca buku ni lg...So layan je la....hehehe...