Blog Widget by LinkWithin

Thursday, October 22, 2009

LEMARIUMMI COLLECTIONS (LUC) GIVEAWAY

Cantik....

Cantik tudung ni..kaleful lg...Nak try gak mane tau rezeki...hehehe...Tp join last minit ni..xpe ke???eeemmm

LEMARIUMMI COLLECTIONS (LUC) GIVEAWAY


Cara-cara nak join...senang je.

1. Sesapa je boleh join

2. Buat 1 entry berkenaan LUC GIVEAWAY kat blog anda

3. Promote tentang LUC GIVEAWAY ni (pastikan sticky mode dan gunakan tajuk di atas je ye) sehingga 24 Oktober 2009

4. Pastu link kan blog LUC ni kat blog korang

5. Sign up as follower blog LUC

6. And last sekali, tinggalkan nama, email dan tulis komen ek . Senang utk saya link semula ke blog anda semua.

7. Pemenangnya akan dimaklumkan selepas 24 Oktober 2009.

8. Cabutan secara random akan dibuat bagi mengetahui siapa pemenangnya dan akan dilakukan oleh Mr. Z (My dear hubby - yg byk membantu saya)

No comments: