Blog Widget by LinkWithin

Monday, June 29, 2009

:: 260609 :: BERUK ::

Alamak ujan lak pulak...dok tgh leka angkat kain....eemmm...Asal pokok ni goyang semacam je ni??? Alamak...beruk...ape lg aku pun berlari la masuk umah..Aku dlm keadaan 37week ni leh berlari...hehehe...ya allah hanye tuhan saje yg tahu perasaan takut ku time tu...beruk ni suke kat perempuan....mane tak nye beruk jantan tu maunye diR**g*l nye org perempuan...gile S**s gak beruk ni..Time tu sib baik hubby ade kat umah kalo x,xtau la...Yang bangun2 ade beruk kat belakang...Hubby kuar je tgk beruk tu elok je bergesel kat kaki hubby..Jinak lak beruk ni...Rasenye perasaan takut hubby ku ade gak tu..hehehe..Rupenye beruk tu beruk betina..hehehehe...patutla pun...hehehe..
Beruk ni suke lak mkn bulu kat baju hubby ni..die ingat kutu kot..hehehehe...Beruk ni memang jinak la...Rasenye beruk ni terlepas dr jagaan tuan die..Leher beruk ni pun still berantai lg..
Beruk ni suke naik moto rupenye...hehehe...Time ni hubby nak anto beruk ni kat tuan die...leh wat muke sedih lak beruk ni..Kononnye nangis la tu...Rupenye die xnak balik.... Ni la aksi beruk yg merajuk xnak balik...Aku xtau ko nak mkn ape rok"kate hubby...Aku anto ko balik nak??Lawak gile muke beruk ni merajuk....Lastly hubby anto beruk ni kat umah cendawan..Sib baik budak indo yg keje kat umah cendawan tu nak bela beruk ni..kesian ko beruk...


3 comments:

Jasfyra said...

lawak gila...
tp cm sian lak tgk muka beruk tu kan..kikikii

syaf_alia said...

hehehe...kesian die...skrg beruk tu ade kawan baru..kawan die kambing...hehehe

Mrs.R @ Emi said...

sian die..comel je muka die